جمعه ۱۵ فروردین ۰۴

مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي

در اين سايت به روزترين ها ارائه مي شود

مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي

۱۵ بازديد

مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي

خوداشتغالي يا خويش فرمايي يكي ديگر از راه هاي مهاجرت به آلمان مي باشد كه به اين منظور متقاضي مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي ميبايست كسب و كاري براي خود در كشور آلمان جهت مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي راه بيندازد. با ما همراه باشيد تا شما را با جزئيات مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي آشنا كنيم.

 

مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي

 

مراحل مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي

براي مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي ابتدا بايد بدانيد كه چه كاري ميخواهيد در آلمان انجام دهيد. اين كار بايد شرايطي از قبيل:

  • مورد نياز كشور آلمان باشد؛
  • سودآور باشد؛
  • نتايج مثبتي براي اقتصاد كشور آلمان به بار آورد؛

داشته باشد. با توجه به اين شرايط جهت مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي بايد يك طرح كسب و كار خوب آماده كنيد و موفقيت كسب و كار و سودآور بودن آن را چه براي خود و چه براي كشور آلمان توجيه نماييد. اين طرح را به همراه مدارك شناسايي و تحصيلي خود جهت مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي به سفارت آلمان در ايران فرستاده؛ سفارت آلمان نيز آن را براي اداره بازرگاني در كشور آلمان ارسال ميكند و پس از بررسي و در صورت تاييد مدارك و طرح شما، ويزاي خود اشتغالي مدت آن سه ماه است صادر شده و شما موفق به مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي خواهيد شد. پس از اتمام مدت سه ماه ميتوانيد مدت اقامت خود را به مدت سه يا پنج سال ديگر (بسته به شرايط متقاضي) تمديد كنيد و بعد از آن نيز در صورت رونق كسب و كارتان درخواست اقامت دائم دهيد.

 

انواع خوداشتغالي جهت مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي

خوداشتغالي فريلنس؛ كه در آن متقاضي مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي خدمات ارائه ميدهد. خدماتي در رابطه با آموزش، هنر، ورزش، مشاوره، داروسازي، آرايشگري، صنايع دستي و ... . در اين نوع خوداشتغالي متقاضي مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي باي مدرك تحصيلي مرتبط با خدمات خود داشته باشد.

خوداشتغالي تجاري؛ كه در اين نوع خوداشتغالي فرد متقاضي مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي بايد به تجارت يا توليد محصول بپردازد.

خوداشتغالي سيار؛ كه همانند خوداشتغالي تجاري است با اين تفاوت كه فرد متقاضي مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي مكان مشخصي براي كسب و كار خود ندارد و صرفا معاملات تجاري خود را در محل مشتري انجام ميدهد.

 

هزينه خود اشتغالي جهت مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي

هزينه هايي كه براي مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي مورد انتظار است، شامل هزينه هاي اخذ ويزا، هزينه هاي راه اندازي كسب و كار در آلمان و هزينه هاي زندگي در آلمان ميباشد. براي مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي نمي توان رقم دقيقي را مشخص نمود زيرا اين هزينه ها بسته به نوع كسب و كاري كه در آلمان راه مي اندازيد؛ متفاوت خواهد بود. با اطلاع كامل از نوع كسب و كارتان، برآورد هزينه هاي مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي را به كارشناسان ما بسپاريد.

 

مزاياي مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي

  • مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي مزايايي دارد كه در زير به آن اشاره ميكنيم:
  • فرصت هاي شغلي فراوان به دليل قوي بودن اقتصاد آلمان
  • همكاري با توليدكنندگان برتر جهان
  • امكان تجارت آزاد با سراسر جهان
  • برخورداري از وام هاي بلند مدت با كارمزد كم جهت خوداشتغالي
  • برخورداري از مشوق هاي اقتصادي جهت خوداشتغالي

 

معايب مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي

ميتوان معايب زير را جهت مهاجرت به آلمان از طريق خوداشتغالي برشمرد:

  • اثبات توانايي مالي براي زندگي و كار در آلمان
  • اثبات ذخيره و اندوخته مالي كافي براي افراد متقاضي بالاي 45 سال
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد